Някои казват, че любовта е буря,
която по пътя си всичко руши,
... казват, че любовта е измама,
мираж за невинните души...
Някои казват, че любовта е сън,
далечен блян... мечта,
... казват, че любовта е болка,
непосилна за човешката душа...
Някои казват, че любовта е пречка,
че е грешка в живота на човека,
... но аз със тях сега ще споря -
Любовта е единствената ни утеха!
Аз казвам, че любовта е пролет,
която след себе си създава,
... казвам, че любовта е порив,
огън с неизстинала жарава!
Аз казвам, че любовта е реалност,
на никого истински чужда,
... казвам, че любовта е всичко.
Всичко... от което имаме нужда!
© Петя Все права защищены