Mar 17, 2019, 11:16 AM

Какво е нощ без звезди 

  Poetry » Phylosophy
459 0 0

Какво е нощ без звезди,

китара със скъсани струни.

Море без бурни вълни.

Път без посока.

 

Какво е птица с пречупени криле,

увяхнало цвете.

Перо без вдъхновение.

Човек без мечни.

 

Какво е дом без топлина,

Любов без грях, и прошка.

Мъж, без любима жена,

щастие и обич без болка.

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??