17.03.2019 г., 11:16 ч.

Какво е нощ без звезди 

  Поезия » Философска
458 0 0

Какво е нощ без звезди,

китара със скъсани струни.

Море без бурни вълни.

Път без посока.

 

Какво е птица с пречупени криле,

увяхнало цвете.

Перо без вдъхновение.

Човек без мечни.

 

Какво е дом без топлина,

Любов без грях, и прошка.

Мъж, без любима жена,

щастие и обич без болка.

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??