Dec 20, 2014, 1:59 AM

Какво е сърцето? 

  Poetry » Phylosophy
651 0 2

 

Искате ли да ви кажа
 за сърцето?
То е което ни движи
когато душата не вижда
и стене
и чака обратно броене
за да възкръсне
и своя път да поеме.
То е което ни буди
когато тънем в заблуди
и гаснем
в лъжовните ласки
на страстна химера
и ни кара душата да вземем
на кораба на любовта
и своя път да поемем.
Това е сърцето
във мене.

 

© Георги Бъчваров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??