20 dic 2014, 1:59

Какво е сърцето? 

  Poesía » Filosófica
652 0 2

 

Искате ли да ви кажа
 за сърцето?
То е което ни движи
когато душата не вижда
и стене
и чака обратно броене
за да възкръсне
и своя път да поеме.
То е което ни буди
когато тънем в заблуди
и гаснем
в лъжовните ласки
на страстна химера
и ни кара душата да вземем
на кораба на любовта
и своя път да поемем.
Това е сърцето
във мене.

 

© Георги Бъчваров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??