Какво ли значат...?!
Какво ли значат тези рози...?!
Обичам те,
прощавай или сбогом!
Обичам те - това ще да е!
Но защо тогаз те няма?!
Тук да си - със тях
да усетя любовта ти!
Прощавай, може би,
но прошка иска се с целувка
или розите целувка са?!
Сигурно е сбогом -
но думите ти не достигат,
нямаш сили -
затова изпратил си цветя!
Рози -
сърцето как пронизват!
Червени са -
любов не носят,
само още болка и измама!
© Мария Георгиева All rights reserved.