21 may 2010, 20:09

Какво ли значат?... 

  Poesía » De amor
587 0 0

Какво ли значат...?!

 

Какво ли значат тези рози...?!

Обичам те,

прощавай или сбогом!

 

Обичам те - това ще да е!

Но защо тогаз те няма?!

Тук да си  - със тях

да усетя любовта ти!

 

Прощавай, може би,

но прошка иска се с целувка

или розите целувка са?!

 

Сигурно е сбогом -

но думите ти не достигат,

нямаш сили -

затова изпратил си цветя!

 

Рози -

сърцето как пронизват!

Червени са -

любов не носят,

само още болка и измама!

 

© Мария Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??