Дадох ти сърцето си, душата си и моите мечти -
дадох ти страховете си и най-дълбоко скритите си чувства дори...
Какво от мене още искаш?
Болка, непоносимо силна болка,
която да знаеш, че ти си ми причинил?
Тя е в очите ми - не си ли личи!?
Живота си и света за теб да преобърна?
Защо?
Обичах те до смърт, а ти просто се обърна
и с нея от живота ми си тръгна !
© Виолета Веселинова - Ил All rights reserved.