10 ago 2013, 20:56

Kакво от менe още искаш? 

  Poesía » De amor
563 0 0

Дадох ти сърцето си, душата си и моите мечти -

дадох ти страховете си и най-дълбоко скритите си чувства дори...

Какво от мене още искаш?

Болка, непоносимо силна болка,

която да знаеш, че ти си ми причинил?

Тя е в очите ми - не си ли личи!?

Живота си и света за теб да преобърна?

Защо?

Обичах те до смърт, а ти просто се обърна

и с нея от живота ми си тръгна !

© Виолета Веселинова - Ил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??