Опитвам се да събера в сърцето си
болката на целия свят.
Знам, че не е редно да те съдя, Господи!
Но защо живеем в тоз ад?
Искам да излекувам мъката от всички сърца!
Боли ме, когато гледам, че страдат и се мъчат деца!
Страшно тежко е да загубиш близък човек,
но когато това е детето ти - какъв е смисълът на живота за теб?
© Анна Дюлгерова All rights reserved.
Поклон...