Jul 6, 2017, 11:20 PM

Кална печал 

  Poetry
571 0 4

Сърцето ми от горест гореше, 
от очите ми капеше жал.
В ъгъла на тъмната стая,
мрежички светлина се крадяха.

 

Потъваха в черния мрак 
и се завиваха с коси от утеха,
пръсваха се на стотици парчета

и се разкапваха в кална печал.
 

© Илияна Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??