Dec 4, 2008, 9:05 AM

Камък 

  Poetry » Love
534 0 2

Камъните,

които хвърляш по моя гръб,

вая.

И меки, и гладки, и топли

стават украшение

на твоя хаос.

Аз съм онази Река,

която не посмя да прекосиш,

заради остриетата

на танцуващите

къщи в мен.

© Андриана Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??