Камъните,
които хвърляш по моя гръб,
вая.
И меки, и гладки, и топли
стават украшение
на твоя хаос.
Аз съм онази Река,
която не посмя да прекосиш,
заради остриетата
на танцуващите
къщи в мен.
© Андриана Спасова Todos los derechos reservados