Jun 20, 2011, 7:41 PM

Капки акварел – 26. Шепа вода. 

  Poetry
1987 0 13

Посвещавам поредната капка акварел на приятелите ми. Рисунката е на Андре Коон.
Б.

 

Живеем…

Носим си

Съдбата -

шепа вода

в потрошени

стомни…

И стихове

пишем -

все за

Любовта,

които едва ли

някой ще

запомни…

Изгреви, залези…

Минават си

дните…

Една подир

друга

факли запалваме -

тъмата да гоним…

На пръчки

навити,

горим си Мечтите!

 

Б. Калинов

18.06.2011г

Пловдив

© Борис Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??