Посвещавам поредната капка акварел на приятелите ми. Рисунката е на Андре Коон.
Б.
Живеем…
Носим си
Съдбата -
шепа вода
в потрошени
стомни…
И стихове
пишем -
все за
Любовта,
които едва ли
някой ще
запомни…
Изгреви, залези…
Минават си
дните…
Една подир
друга
факли запалваме -
тъмата да гоним…
На пръчки
навити,
горим си Мечтите!
Б. Калинов
18.06.2011г
Пловдив
© Борис Калинов Todos los derechos reservados
Просто пиша в тона, който зададе...
Б.