Sep 14, 2012, 10:24 AM  

Карамфил 

  Poetry » Love
507 0 2

Помня твоя образ тъй мил -

нежен цвят на карамфил.

В тъмата светлина се появи -

пред мен се ти, ангел, яви.

 

Дете, ти сред болката мене утеши,

сатаната се отдалечи, злото се руши!

Радост е в мъката добрина да има -

ти - звездица в нощта едва доловима.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??