Помня твоя образ тъй мил -
нежен цвят на карамфил.
В тъмата светлина се появи -
пред мен се ти, ангел, яви.
Дете, ти сред болката мене утеши,
сатаната се отдалечи, злото се руши!
Радост е в мъката добрина да има -
ти - звездица в нощта едва доловима.
© Георги Всички права запазени