Събудих се
и те видях заспала,
със завивка, смъкната до коленете.
Събудих се,
а твойто тяло
бе изложено на светло.
Видях те
и едно начало
ме посрещна с нежни думи.
Видях те
истинска, без наметало,
което да прикрива топли чувства.
Сега не спим,
говорим си за дните,
когато ще е хубаво и бяло.
Сега не спим
и гледаме звездите -
нашето кармично одеяло...
© Яни All rights reserved.
Поздрав! Много ми хареса!