29.10.2009 г., 15:58 ч.

Кармично пробуждане 

  Поезия
550 0 2

 

Събудих се

и те видях заспала,

със завивка, смъкната до коленете.

Събудих се,

а твойто тяло

бе изложено на светло.

 

Видях те

и едно начало

ме посрещна с нежни думи.

Видях те

истинска, без наметало,

което да прикрива топли чувства.

 

Сега не спим,

говорим си за дните,

когато ще е хубаво и бяло.

Сега не спим

и гледаме звездите -

нашето кармично одеяло...

© Яни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??