Картина...
Ти си моята картина,
по тебе ще рисувам,
с устни моята любов...
Ти си моята муза и ще
те нарисувам, на бялото платно,
по-красив и от принца,
по-щастлив и от мен сега...
Ти си моята картина,
на нея бавно аз ще свалям
дрехите ти една по една...
Ще те рисувам с пламнала душа...
© Жулиета Стоянова All rights reserved.