25 мар. 2007 г., 21:12

Картина... 

  Поэзия
603 0 1

                Картина...

 

Ти си моята картина,

по тебе ще рисувам,

с устни моята любов...

 

Ти си моята муза и ще

те нарисувам, на бялото платно,

по-красив и от принца,

по-щастлив и от мен сега...

 

Ти си моята картина,

на нея бавно аз ще свалям

дрехите ти една по една...

Ще те рисувам с пламнала душа...

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??