Картинката съставена от не-та,
глад, епидемии, войни,
измъчената ни докрай планета,
с един замах ще промени.
И се ръкуват все неполитици,
а за народа – пак тегло.
Ала ще правят скоро коалиции,
на Андромеда с НЛО.
И чакат я Европата промени,
по навик отговаря: —" Да"!
На разни там човечета зелени...
От днес привиква към реда,
из Космоса въведен – за дебили,
там "уважават" най-добре,
но неелекоратът има сили,
от глад и болести не мре.
© Надежда Ангелова All rights reserved.