Захапи ме,
като цигара.
Запали ме
и бъди небрежен и жаден,
както когато палиш цигара.
Засмучи ме.
Вдишай ме дълбоко.
Почувствай наслада от вкуса ми.
А сега ме издишай,
но бавно.
Усети аромата ми...
Остави ме в пепелника.
Но не при останалите -
изгорели и стари цигари.
Знаеш,
не съм като тях.
Но не!
Не ме оставяй да догарям...
Наслаждавай ми се
до момента,
в който ме пожелаеш...
Отново!
А сега повтори...
Захапи ме.
Засмучи ме.
Разпали ме.
Вдишай ме
и после ме издишай.
Остави ме да се стеля наоколо...
Да проникна във всяко кътче
и да остане там ароматът ми.
За да можеш да си спомниш за мен,
когато изгоря...
Ще остана в теб
и ще ме усещаш,
и ще ме искаш,
и ще ме замениш с друга,
но няма да усетиш
този вкус и тази страст...
Отпий от мен сега,
като от уиски.
Мой ред е да те изгоря.
Преглътни ме
и усети огъня ми.
Как те паря и те изгарям.
Дали сега аз не те влудявам?
Усети ме,
да,
по цялото ти тяло.
Искаш още, нали?
Отпий ме отново,
почувствай пак този огън.
И отново, и отново...
Остави ме да те изгоря,
съзнанието ти да замъгля
и да те опияня...
2007
© Радена All rights reserved.