17.12.2008 г., 7:44 ч.

Като цигара и уиски 

  Поезия
933 0 1
 

 Захапи ме,

като цигара.


Запали ме

и бъди небрежен и жаден,

както когато палиш цигара.


Засмучи ме.

Вдишай ме дълбоко.

Почувствай наслада от вкуса ми.


А сега ме издишай,
но бавно.

 

Усети аромата ми...


Остави ме в пепелника.

Но не при останалите -
изгорели и стари цигари.

 

Знаеш,

 не съм като тях.


Но не!
Не ме оставяй да догарям...

 

Наслаждавай ми се

 до момента,

в който ме пожелаеш...

Отново!


А сега повтори...


Захапи ме.

Засмучи ме.

 

Разпали ме.

 

Вдишай ме

и после ме издишай.


Остави ме да се стеля наоколо...

Да проникна във всяко кътче

и да остане там ароматът ми.


За да можеш да си спомниш за мен,

когато изгоря...


Ще остана в теб

и ще ме усещаш,

и ще ме искаш,

и ще ме замениш с друга,

но няма да усетиш
този вкус и тази страст...

 

Отпий от мен сега,

като от уиски.

Мой ред е да те изгоря.

 

Преглътни ме
и усети огъня ми.

Как те паря и те изгарям.


Дали сега аз не те влудявам?


Усети ме
,

да,
по цялото ти тяло.


Искаш още, нали?


Отпий ме отново,

почувствай пак този огън.


И отново, и отново...

Остави ме да те изгоря,

съзнанието ти да замъгля

и да те опияня...

 

2007

© Радена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно е!Браво!
Предложения
: ??:??