Jan 24, 2009, 1:16 PM

Като дежа вю... 

  Poetry
649 0 5
   

Изтичат неусетно дните между пръстите,

разпиляват се посоките в безвремие,

сивотата облича миговете пъстрите,

светофарите спрели са от безверие.

 

Минутите галопират през съдбите човешки,

минувачите забързано пресичат на червено,

по лицата им отпечатани са неволите тежки,

а стрелките отмерват животите нервно.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??