24 ene 2009, 13:16

Като дежа вю... 

  Poesía
651 0 5
   

Изтичат неусетно дните между пръстите,

разпиляват се посоките в безвремие,

сивотата облича миговете пъстрите,

светофарите спрели са от безверие.

 

Минутите галопират през съдбите човешки,

минувачите забързано пресичат на червено,

по лицата им отпечатани са неволите тежки,

а стрелките отмерват животите нервно.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??