Като един грях
Една страница се откъсва от времето,
когато ти се разделяш с мен.
Още в началото на тази любов
се страхувах от края ù!
Като един грях те криех аз,
никой не видя теб и мен.
Когато плачеше в мен, очите ми се смееха
като един грях, криех!
Нито днес, нито утре,
нямам какво да очаквам.
В този ден, тези ревнуващи ме от тебе снимки
ме прегръщаха!
Като един грях те криех аз,
никой не видя теб и мен.
Когато плачеше в мен, очите ми се смееха
като един грях, криех!
© Мария Мария All rights reserved.