24 сент. 2015 г., 18:00

Като един грях 

  Поэзия » Любовная
551 0 4

Като един грях

 

Една страница се откъсва от времето,

когато ти се разделяш с мен.

Още в началото на тази любов

се страхувах от края ù!

 

Като един грях те криех аз,

никой не видя теб и мен.

 

Когато плачеше в мен, очите ми се смееха

като един грях, криех!

 

Нито днес, нито утре,

нямам какво да очаквам.

В този ден, тези ревнуващи ме от тебе снимки

ме прегръщаха!

 

Като един грях те криех аз,

никой не видя теб и мен.

 

Когато плачеше в мен, очите ми се смееха

като един грях, криех!

 

© Мария Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??