Като една съдба!
Свири на цигулка вятърът - тънко,
ехото го разнася в тишината,
носталгично-тъжно или весело-звънко.
Сякаш хиляди души шептят
молитва за човека и земята.
Реки, птички и дъждове пеят,
и те в нас, като една съдба ромолят.
© Мина Конарова All rights reserved.
Състояние!-добре казано.