Jun 23, 2009, 9:47 PM

Като на кино 

  Poetry » Other
506 0 1

 

 

                      В моя живот ти си

                      двайсет и петият кадър -

                      неизменно присъстващ,

                      но невидим за всички.

                      Иронично допълващ,

                      драматично комичен.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??