23 jun 2009, 21:47

Като на кино 

  Poesía » Otra
507 0 1

 

 

                      В моя живот ти си

                      двайсет и петият кадър -

                      неизменно присъстващ,

                      но невидим за всички.

                      Иронично допълващ,

                      драматично комичен.

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??