Като преживяла катастрофа
отново зад волана,
като избягала ешафода
пред магазин за въжета,
като бивш алкохолик
пред малцово уиски,
така и аз след любовта ти
стоя на прага на сърцето му
и отказвам да вляза…
© Мадлен Аспарухова All rights reserved.