2 апр. 2019 г., 17:07

Като преживяла катастрофа... 

  Поэзия » Свободный стих
647 1 3

Като преживяла катастрофа

отново зад волана,

като избягала ешафода

пред магазин за въжета,

като бивш алкохолик

пред малцово уиски,

така и аз след любовта ти

стоя на прага на сърцето му

и отказвам да вляза…

© Мадлен Аспарухова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??