Apr 25, 2017, 7:25 PM

Като пролетен дъжд 

  Poetry
444 0 1

Не бих те погледнал дори и веднъж.
Ако можех.
Ако сам определях съдбата си.

Ако не бе ме обляла като пролетен дъжд.
Ако знаех.
Ако знаех да пазя сърцето си.

Бих избягал далече, далече от теб.
Ала как,
като ти си навсякъде.

Бих желал да си по-студена от лед.
Но не си!
Ти ме топлиш с очите си.

© Ивайло Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??