25 abr 2017, 19:25

Като пролетен дъжд 

  Poesía
445 0 1

Не бих те погледнал дори и веднъж.
Ако можех.
Ако сам определях съдбата си.

Ако не бе ме обляла като пролетен дъжд.
Ако знаех.
Ако знаех да пазя сърцето си.

Бих избягал далече, далече от теб.
Ала как,
като ти си навсякъде.

Бих желал да си по-студена от лед.
Но не си!
Ти ме топлиш с очите си.

© Ивайло Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??