Душата ти - река пълноводна,
вълнува се, бушува и стене.
Копнежи са вълните свободни,
които заживяват в мене.
Тялото - водопад завладяващ,
по него ще се пусна фриволно,
поглеждаш ме с поглед изгарящ -
в него аз прегарям покорно.
Прегърнал те - съм речно корито,
отпивам от гръдта ти аз страстно
и влюбвам се в тебе нескрито,
сърцето - на страстта е подвластно!
Златко Станоев
© Златко Станоев All rights reserved.