5 feb 2011, 15:17

Като река 

  Poesía » De amor
706 0 0

Душата ти - река пълноводна,

вълнува се, бушува и стене.

Копнежи са вълните свободни,

които заживяват в мене.

 

Тялото - водопад завладяващ,

по него ще се пусна фриволно,

поглеждаш ме с поглед изгарящ -

в него аз прегарям покорно.

 

Прегърнал те - съм речно корито,

отпивам от гръдта ти аз страстно

и влюбвам се в тебе нескрито,

сърцето - на страстта е подвластно!


                      Златко Станоев

© Златко Станоев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??