Казват, помисли, преди да действаш,
казват, не извършвай прибързани неща,
ако можеше и сърцето така да постъпва,
да не прибързва и да се влюбва на мига.
Може би щеше да е различно,
може би нямаше да е така.
Може би сърцето нямаше да страда
и да се измъчва от любовта.
Споделена или не,
любовта намира начин да ни наранява,
а най-трудно зарастващата рана,
е рана, останала от любовта.
Казват, любовта ПОНЯКОГА ни наранява,
ПОНЯКОГА, но за дълго следи оставя тя!!!
© Диана Станева All rights reserved.