29 нояб. 2009 г., 21:39

Казват 

  Поэзия
797 0 0

Казват, помисли, преди да действаш,

казват, не извършвай прибързани неща,

ако можеше и сърцето така да постъпва,

да не прибързва и да се влюбва на мига.

 

 


Може би щеше да е различно,

може би нямаше да е така.

Може би сърцето нямаше да страда

и да се измъчва от любовта.




Споделена или не,

любовта намира начин да ни наранява,

а най-трудно зарастващата рана,

е рана, останала от любовта.

 


Казват, любовта ПОНЯКОГА ни наранява,

ПОНЯКОГА, но за дълго следи оставя тя!!!

© Диана Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??