Казват, че си беден
и нищо не можеш да ми дадеш,
но ти ми даваш най-безценното -
даваш ми това, което ме кара
да вярвам в чудеса!
Даваш ми криле и нежно,
широко отворено сърце,
в което рая откривам -
щом си до мен, целия свят имам!
Казват, че нищо не можеш да ми осигуриш,
но ти даде смисъл на моите дни -
даде блясък на моите очи!
Всички казват, казват, казват,
а ти какво е любов ми показваш -
тя не се купува с пари,
за това за мен най-богат си ти!
© Виолета Веселинова - Ил All rights reserved.