30 окт. 2013 г., 20:54

Казват... 

  Поэзия » Любовная
618 0 0

Казват, че си беден

и нищо не можеш да ми дадеш,

но ти ми даваш най-безценното -

даваш ми това, което ме кара

да вярвам в чудеса!

 

Даваш ми криле и нежно,

широко отворено сърце,

в което рая откривам -

щом си до мен, целия свят имам!

 

Казват, че нищо не можеш да ми осигуриш,

но ти даде смисъл на моите дни -

даде блясък на моите очи!

 

Всички казват, казват, казват,

а ти какво е любов ми показваш -

тя не се купува с пари,

за това за мен най-богат си ти!

© Виолета Веселинова - Ил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??