Jan 13, 2011, 12:46 PM  

Кестен 

  Poetry » Other
469 0 5

поиска да ме изчовъркаш
да разбереш какво се крие под кората ми
обели я
под нея се показа мека люспа
обели я
не бях узряла за това
и соковете засълзяха
неприятно е
студено е
боли
покафенявам
и преждевременно узрявам
със спаружен плод

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??