поиска да ме изчовъркаш
да разбереш какво се крие под кората ми
обели я
под нея се показа мека люспа
обели я
не бях узряла за това
и соковете засълзяха
неприятно е
студено е
боли
покафенявам
и преждевременно узрявам
със спаружен плод
© Павлина Гатева Все права защищены