Apr 18, 2009, 8:56 PM

Клада 

  Poetry » Other
525 0 3

                                Клада

 

 

                                Всред Кладата на Любовта мълчим от снощи, 
                                но чувам мислите ти... с тебе спорят.

                                Ти питаш ме дали обичам те все още?
                                Аз... Няма съм... Не мога да ти отговоря...

                                Очите ти ме гледат със тревога...
                                И Те усещат... Краят наближава...
                                Аз взех и дадох! Повече не мога!
                                Раздяла тъжна - просто... като на раздяла...

                                И лумва Кладата! Това е краят...

© Димена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??