Клада
Всред Кладата на Любовта мълчим от снощи,
но чувам мислите ти... с тебе спорят.
Ти питаш ме дали обичам те все още?
Аз... Няма съм... Не мога да ти отговоря...
Очите ти ме гледат със тревога...
И Те усещат... Краят наближава...
Аз взех и дадох! Повече не мога!
Раздяла тъжна - просто... като на раздяла...
И лумва Кладата! Това е краят...
© Димена Все права защищены