Sep 20, 2007, 12:27 AM

КЛАДА 

  Poetry
549 0 2
КЛАДА

МОЯ СТАРА, ПРА-СТАРА ЛЮБОВ,
МОЯ ИСТИНА МЛАДА,
БОГ Е СЪДНИК СУРОВ -
ТИ СИ МОЯТА КЛАДА.

В ТВОЯ ОГЪН ГОРЯ,
ВСЕ НАЗАД СЕ ОБРЪЩАМ.
ДАЖЕ, КОГАТО УМРА,
ПАК ПРИ ТЕБ ЩЕ СЕ ВРЪЩАМ.

© Дияна Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??