20.09.2007 г., 0:27 ч.

КЛАДА 

  Поезия
550 0 2
КЛАДА

МОЯ СТАРА, ПРА-СТАРА ЛЮБОВ,
МОЯ ИСТИНА МЛАДА,
БОГ Е СЪДНИК СУРОВ -
ТИ СИ МОЯТА КЛАДА.

В ТВОЯ ОГЪН ГОРЯ,
ВСЕ НАЗАД СЕ ОБРЪЩАМ.
ДАЖЕ, КОГАТО УМРА,
ПАК ПРИ ТЕБ ЩЕ СЕ ВРЪЩАМ.

© Дияна Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??