Изпивам те кат чаша със куняк,
в кусите ти купривени се губя.
На вкус опитвам дългио ти крак,
кат дърт кузел, кузица, ша та любя!
Ноща ни е покрила със чердже
ут вино, с аромат на теменуга.
Устата ми във тебе са кълне,
а в мислите си... правя го със друга...
01.04.2015.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.
Отказвам се да бъда умен и ще цитирам само някои наши народни сентенции, които казват много:
1.Да не се изложим пред чужденците...
2.Какво ще кажат хората...
3. Каквото става в къщи, там си остава...
----
Достатъчни са 😊