Къса се в мене нещо горещо,
Нещо кървящо, нещо човешко,
Което сякаш в мигом умира
Под рухването на твойта душа.
Душата, която във мене изгаря
Свети като малка звезда,
Която за миг на небесния свод е изгряла
Заедно с нашта съдба.
Съдбата която подкрепям до край
Защото тя ни събра
Съдбата която ме води към рай
Държейки наште сърца, в клетката на любовта!
© Атанас Дизов All rights reserved.