27 jul 2017, 11:11

Клетката на любовта 

  Poesía » De amor
367 0 0

Къса се в мене нещо горещо,

Нещо кървящо, нещо човешко,

Което сякаш в мигом умира 

Под рухването на твойта душа.

 

Душата, която във мене изгаря 

Свети като малка звезда,

Която за миг на небесния свод е изгряла 

Заедно с нашта съдба.

 

Съдбата която подкрепям до край

Защото тя ни събра 

Съдбата която ме води към рай 

Държейки наште сърца, в клетката на любовта! 

© Атанас Дизов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??